Diaconescu da 500.000 euro pe o vila in Cotroceni

Discutiile legate de privatizarea Oltchim au monopolizat, zilele acestea, intreaga opinie publica. Intrebarea care se afla pe buzele tuturor, de la angajatii combinatului si pana la primul-ministru este: are sau n-are Dan Diaconescu cateva zeci de milioane de euro, sa cumpere Oltchimul? 

Nu avem, inca, raspunsul la aceasta intrebare, insa stim ca Dan Diaconescu are ascunsi, pe undeva, cel putin 500.000 de euro. Asta pentru ca, de cateva saptamani, boss-ul de la OTV are un nou obiectiv: acela de a se muta cat mai aproape de Palatul Cotroceni, probabil pentru a se obisnui cu aerul pe care spera sa-l respire dupa ce o sa iasa Presedinte. Si vrea sa faca acest lucru chiar daca pretul platit este unul urias, chiar si pentru un om de afaceri de succes.
Recent, Bentley-ul lui Dan Diaconescu a parcat in fata unui imobil aflat in apropierea Podului Cotroceni, la doar doi pasi de locatia mult visata, unde mogulul a stat aproape o ora. “A venit cu o oferta concreta. Noi suntem cinci familii care locuim aici, si ne-a spus ca ne da 100.000 de euro la fiecare. Ne-a zis ca daca suntem de acord, vine a doua zi si ne pune banii pe masa. Din pacate, nu toti locatarii sunt hotarati sa vanda. Pacat, era un pret bun, mai ales ca nici cladirea nu mai arata foarte bine”, ne-a spus un vecin.
Dan Diaconescu nu ar fi la prima excentricitate imobiliara. Cu cativa ani in urma, el a ridicat un bloc in zona de nord a Capitalei, intentionand sa mute acolo OTV-ul, care pe vremea aceea avea sediu in celebra “garsoniera” din Piata Romana. Chiar inainte de mutare, un puternic incendiu a mistuit cladirea, asa ca DD s-a reorientat. Conform propriilor declaratii, el a investit 7.000.000 de euro intr-un alt sediu din cartierul Militari.

Sursa: nefiltrat.ro

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation