Directoare de școală, sex cu paznicul! Elevii au găsit poze indecente

Directoarea unei școli din New York, Statele Unite ale Americii, a fost concediată după ce un imens scandal sexual a ieșit la suprafață. Se pare că femeia a făcut sex cu unul dintre paznici chiar în timpul orelor de program.

Mai mult, aceasta ar fi întreținut relații intime și cu părintele unuia dintre elevi înscriși la școala pe care o conducea. Colac peste pupăză, directoarea ar fi făcut sex și cu un asistent de la o altă școală, în depozitul de cărți al instituției la care acesta lucra.

După toate cele întâmplate, Annie Schmutz Seifullah (36 de ani) a fost concediată și i s-a interzis să mai lucreze cu copiii, potrivit dailymail.co.uk. Întregul scandal s-a desfășurat anul trecut, însă numai un an mai târziu, se pare că femeia lucrează din nou în sistemul învățământului, la o școală de băieți.

Acum, noi amănunte despre Annie au ieșit la suprafață, după ce actualii ei elevi au confruntat-o în legătură cu anumite fotografii indecente cu ea, pe care le-au găsit pe internet. Când aceștia au început să-i pună întrebări indiscrete, profesoara a fugit din clasă, fără să dea explicații. Departamentul de Educație a luat decizia de a o concedia din nou pe femeie, la numai un an după ce a fost dată afară.

Sursa: Click

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation