DNA, despre ancheta în cazul Alexandrei Stan

Procurorii DNA au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile faţă de Marcel Prodan, managerul cântăreţei Alexandra Stan, acuzat de şantaj, informează instituţia într-un comunicat transmis marţi.

Marcel Prodan a fost audiat marţi la sediul DNA Constanţa, procurorii anticorupţie aducându-i la cunoştinţă acuzaţiile.

Procurorii anticorupţie de la Serviciul teritorial Constanţa au început urmărirea penală a acestuia şi faţă de societatea pe care o administrează Sc Maan Music Studio SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj.

Conform procurorilor, în 15 iunie, Marcel Prodan a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate cu scopul de a o determina să renunţe la o sumă de peste 40.000 euro pe care o pretindea de la acesta.

“Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părţii vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC MAAN MUSIC STUDIO SRL”, se arată în comunicat.

Procurorii DNA instrumentează dosarul deschis pe numele lui Marcel Prodan, după ce a fost declinat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În 18 iunie, PÎCCJ informa că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au constituit o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulate de cântăreaţa Adriana Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

“Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, preciza PÎCCJ.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation