EXCLUSIVITATE/ În atenția DNA: Escrocul Cristian Sima “se ascunde” la “Carul cu bere”!

EXCLUSIVITATE/ În atenția DNA: Escrocul Cristian Sima “se ascunde” la “Carul cu bere”!

Cristian Sima, țeparul care și-a păgubit clienții cu milioane de euro, o duce bine-mersi nu în Elveția, de unde face “dezvăluiri” în presa din România, ci chiar la Bucuresti, unde a fost vazut in aceasta seara, la renumitul restaurant “Carul cu bere”, din Centrul Istoric al Capitalei.

De unde nu mai avea nici bani de avion, traieste linistit in cea mai scumpa tara din Europa. Cele peste 60 de plangeri penale si cateva zeci de procese civile nu-l deranjeaza prea tare. In aprilie 2016 a fost audiat de o comisie rogatorie, pentru inselaciune si spalare de bani, dar cerere de extradare nu s-a facut inca. De ce merg atat de incet lucrurile? Cu cat si-a pagubit clientii? Ce afaceri periculoase a mai invartit si mai ales CINE L-A PROTEJAT atata vreme? Ce arata un raport tinut la secret si ce au marturisit inculpatii in acelasi dosar?, mai scrie  sursa citată.

Oamenii lui Sima au vorbit

Potrivit informatiilor noastre, gaura data de tepar este de peste 20 de milioane de euro. Cifra vehiculata in mass-media, lansata chiar de Sima, se invartea in jurul a 2,5 milioane euro. Dar, de fapt, vorbim de un prejudiciu de zece ori mai mare. Afacerile WBS, firma teapa, si ale Bursei din Sibiu, unde Sima era presedinte sunt conectate.

Cei patru urmariti penal in acelasi dosar, angajati si apropiati ai lui Sima, au facut declaratii complete. Sima ar fi fugit din tara dupa ce autoritatile l-au anuntat ca urmeaza un control la Bursa din Sibiu (Sibex). Sima incerca sa foloseasca Sibex pentru a acoperi gaurile din propria firma.

A sters-o, cand si-a dat seama ca urmeaza sa fie tras la raspundere.

Ne întrebam de ce procurorii DNA nu pun mana pe acest escroc international si cine il protejeaza din mediul bancar si MAE?

Omul din Sistem

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation