Firea își dă singură una-n freză

Firea își dă singură una-n freză

Blonda de la PMB a facut plangere penala impotriva persoanelor care au generat panica in randul bucurestenilor pe 20 septembrie. Zi in care o furtuna de toamna a refuzat sa ia proportiile apocaliptice pe care le-a anticipat nimeni alta decat primarita Capitalei.

Invatata de cineva sau indemnata de propriul ciuf blond, Gabriela Firea acuza persoane necunoscute de vehicularea a tot felul de informatii false ”prin sms, whatsApp, retele de socializare etc” conform carora fenomenele meteorologice din 20 septembrie urmau sa fie ”mult mai grave decat s-a anuntat oficial”. Informatii care ”au generat panica in randul bucurestenilor” si ”au condus la subminarea increderii in institutiile statului, crearea de confuzie si panica”.

Duduia de la PMP se autodenunta

In ceea ce priveste subminarea increderii in institutiile statului, avem mari rezerve in a imbratisa opinia duduii primar. Nu de alta dar institutiile romanesti, inclusiv Primaria Generala, opintesc singure si cu mare succes la distrugerea increderii pe care cetatenii ar putea-o avea in ele. In schimb, impartasim ideea generarii panicii in randul bucurestenilor ca urmare a mesajelor alarmiste date de (surpriza!) eficienta primarita generala pe nume Gabriela Firea. O primarita care s-a pierdut cu firea cind a vazut dezastrul lasat in urma de furtuna care proaspat lovise Banatul si ca urmare a convocat comandamente de urgenta, a pus lacatul pe toate unitatile scolare (de la gradinite la licee) si in general i-a poftit pe bucuresteni sa se retraga cat mai devreme la casile lor si sa nu-si scoata nasurile afara. Capricioasa ca orice femeie, furtuna a decis sa nu-i implineasca asteptarile madamei Firea, asadar ziua de 20 septembrie a ramas intiparita in memoria bucurestenilor doar prin paralizarea traficului Capitalei si panica generata chiar de distinsa primarita. Care in ziua cu pricina s-a preumblat de la o televiziune la alta pentru a trambita chiar ea avertizarile meteorologice si masurile de urgenta luate, evident, tot de ea. Ca urmare, plangerea penala depusa, ieri, de Firea trebuie tratata de fapt ca un autodenunt. Un gest care merita salutat chiar daca a fost facut nu din responsabilitate ci din pura prostie.

Sursa: National

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation