Francezii ne caută programatorii IT

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă prelungirea perioadei de primire a CV-urilor pentru ocuparea a 10 posturi dezvoltator WEB PHP şi a 10 posturi dezvoltator Java, până la data de 2 martie 2012. Sălăjenii care doresc să muncească în domeniul IT în Franţa mai au o şansă, deoarece Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a prelungit termenul de primire a CV-urilor până în 2 martie.

Pentru a participa la selecţie, solicitanţii trebuie să aibă vârste cuprinse între 28 – 35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4 – 5 ani.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni, care poate fi prelungită cu încă două luni. Salariul oferit de angajatorii din acest domeniu este cuprins între 25.000-35.000 euro brut pe an, iar timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV-urile la adresa de e-mail: dmm@anofm.ro .

De precizat că solicitanţii declaraţi admişi în urma desfăşurării etapei de selecţie a CV-urilor, realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare (OFII) şi ANOFM, vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu un reprezentant al Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare (OFII). Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 021-311.07.73.

Iulian Duma

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation