From Bruxelles, with love!

From Bruxelles, with love!

Love ne-a trimis de la Bruxelles si ministrul chel, deloc inrolat in psd, tehno-pesedisto-crat, el, cu multe cratime, si cu putin par… I-am dat ignore!

Love ne-a trimis de la Bruxelles si Liviu Avram, si astuia chiar i-am trimis inimioare fara-numar, fara-numar… la fel de multe ca banii pe care ni-i iau astia din portofel… (Portofele, portofele, voi sunteti zilele mele, Portofele, portofele, pentru voi eu trag belele… citat din maneaua locala…si ei au probleme economice!)

I-am trimis un like si domnului Liiceanu, pentru ca vorbeste apasat, perfect logic si cu multa intelepciune… umanista.

Apoi, am stat si m-am gandit… la Drag-nenea, la Grindy, la madam Grapy… cu y si umlauturi multe in cap… dar m-am gandit degeaba, psihotronica n-a functionat. Ei sunt tot acolo, si noi tot aici, ca n-avuram toti bani de Bruxelles, desi, sincer, o Stella nu-mi prindea rau…

Babaieti, am o idee – suspendati-va toti, odata… noaptea e frig, inca… Tremura copiii aia acolo, in Piata Victoriei, dar vine vara… Love ne-au trimis de la Bruxelles si cativa parlamentari de-astia, europeni sau europenizati… God knows! Si?… le punem in Piata, pe post de incalzitoare?

Si mai am o vorba sa va mai spui, conform regretatei emisiuni… N-or sta aia patru ani in Piata, dar un concediu tot o sa-si faca acolo… Ca e la oferta!

No rock’n roll!

Sorin Alexandru Șontea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation