Gică Popescu și Anghel Iordănescu s-au certat la cuțite

Gică Popescu și Anghel Iordănescu s-au certat la cuțite

Relațiile dintre Gică Popescu (48 de ani), fostul căpitan al tricolorilor, și Anghel Iordănescu (66 de ani), antrenorul Generației de Aur, sunt glaciale. Potrivit unor surse bine informate, sunt chiar explozive, iremediabil stricate.

Opinia publică știa, până în acest moment, că disputa are legătură cu faptul că Generalul a trădat și a rămas în barca lui Răzvan Burleanu, după ce acceptase să meargă în campania electorală a lui Gică Popescu. Lumea fotbalului nuanțează. Conflictul a pornit de la o afacere cu un teren.

Ce s-a ajuns aici. Cu puțin timp înainte să intre după gratii, Popescu i-a vândut lui Iordănescu o parcelă de teren în zona Pipera.

După ce tranzacția s-a încheiat, Gică Popescu a intrat pe mâna autorităților, care îl luaseră deja la puricat. ANAF-ul l-a obligat să explice inclusiv de unde are o importantă sumă de bani. Erau tocmai banii rezultați din afacerea cu pământ. Doar că, între timp, Popescu rătăcise contractul făcut cu Iordănescu.

Astfel, Popescu a fost nevoit să telefoneze lui Iordănescu și să-i ceară ajutorul: ”M-am mutat din casa pe care o aveam (n.r. – ”Baciul” deținea un celebru OZN, o construcție futuristă ridicată în Pipera) și am rătăcit anumite acte, printre care și acel contractul de vînzare-cumpărare al pământului. Vă rog să-mi trimiteți copia pe care o dețineți dumneavoastră, pentru a putea face dovada sumei pe care o dețin”.

Zis și nefăcut! Iordănescu i-a promis că nu e nicio problemă să-i trimită o copie a contractului, dar nu și-a ținut cuvântul dat. După ce fostul star a Barcelonei a intrat la pușcărie, Luminița, soția lui, a luat rolul de a sta pe capul lui Iordănescu, pentru a-i tot repeta rugămintea respectivă.

La fel, antrenorul a promis că se va ține de cuvânt. Treptat însă, Iordănescu n-a mai răspuns la telefon și nici la sms-uri. Pentru faptul că i-a umilit familia, Popescu a decis să-l scoată de la inimă pe Iordănescu.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation