Guvernul își trage Mall Anti-Filaj!

Guvernul își trage Mall Anti-Filaj!

Incurcate mai sunt caile unora dintre ministrii tehnocrati, fara a ma referi aici musai la cele pe care au ajuns la Palatul Victoria. Ci mai degraba la cele batatorite, in scurtul mandat avut la dispozitie, la garajul Ministerului de Interne, aflat la doar o aruncatura de bat, la propriu, de sediul Guvernului.

Iar disperarea de a forta preluarea grajului sau mai degraba  terenul de sub acesta a facut ca nume grele din guvernul lui Ciolos sa ia in mai multe randuri cu asalt acest obiectiv strategic, politistii trezindu-se pe cap, in repetate randuri, cu delegatii guvernamentale mai mult sau mai putin  oficiale.

Insa, in ciuda presiunilor tot mai mari de a preda spre daramare garajul MAI, fosta conducere a Internelor nu a cedat, mai ales ca proprietarul de drept este o cu totul alta institutie a statului roman. Moment in care a fost declansat „jihadul” impotriva celor acuzati ca ar fi blocat astfel initierea unuia dintre cele mai ravnite proiecte imobiliare.

Este vorba despre constructia, asumata prin Hotarare de Guvern, a unui asa-numit Mall al tanarului artist, pe suprafata de teren cea mai scumpa, la ora actuala, din intreaga Romanie.

Insa si mai stranie decat constructia acestui Mall care urma sa apara in buricul Capitalei, este ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia structurilor abilitate, membri ai cabinetului Ciolos au ajuns sa ceara punerea la pamant a garajului pentru ca acolo ar fi fost gazduita tehnica de interceptare a Guvernului si ca ar fi existat tuneluri subterane secrete care duceau in Palatul Victoria!

Asa ca, in Romania anului 2016, unii guvernanti au ajuns sa forteze construirea unui „Mall cultural” pe terenul unde metrul patrat este cel mai scump din tara, sub pretextul paranoic de a scapa astfel de filaj! Pai de ce nu s-ar gandi atunci si altii, tehnocratilor care ati fost inregistrati de atatea ori cum dadeati iama prin garajul cu pricina, ca un proiect imobiliar este un motiv in sine cat se poate de bun, tinand cont fie si doar de pozitia acestuia!

In luna ianuarie a acestui an, cadrele care asigura paza garajului MAI de langa Palatul Victoria s-au trezit cu o brigada de noua „hipsteri” care mai ca nu au sarit gardul ca vor sa vada ce este in garaj, ca il iau ei, ca sunt de la Ministerul Culturii! Conform regulamentului, in ciuda insistentelor tehnocratilor guvernamentali, grupului nu i s-a permis accesul in acest obiectiv militar.

Numai ca, dupa ceva vreme, povestea s-a repetat. Atata doar ca, dupa cum reiese din rapoartele obligatorii in astfel de cazuri, la garaj s-au prezentat si alti apropiati ai premierului, printre care chiar consilierul acestuia pe probleme de infrastructura, Catalin Drula si insusi seful Corpului de Control al Guvernului, Mircea Valentin, cu tot cu papion.

Care, motivand ca se plimbau prin zona, au vrut sa intre sa vada si ei ce este pe acolo. In cele din urma, dupa indeplinirea a niscai formalitati, noile „stele” ale guvernarii tehnocrate au stricat pauza de masa a personalului, plimbandu-se prin garaj, fara a fi insa, dupa cum se spune, prea atenti la explicatiile despre recentele investitii masive care se facusera aici.

Continuarea anchetei în: National

5

4

3

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation