DULGHEN’S Photography: “Fotografia de nunta in Romania devine din ce in ce mai apreciata de consumatori”

Reporter: Pana nu de mult timp in Romania fotografia nu era atat de apreciata, astazi cum este?

Ionel Dulghen: Multumesc pentru invitatie! Fotografia de nunta in Romania a luat o amploare mult mai mare in ultimii 3-4  ani, datorita  cererii mari de pe piata, o influienta  majora fiind fotografi din afara si evident tehnologia care permite ca oricine sa aibe un aparat de fotografiat DSLR. Bineinteles odata cu cererea au aparut si din ce in ce mai multi fotografi si din ce in ce mai buni.
Exista totusi mai multe categorii de consumatori, cunoscatorii si necunoscatorii, spun asta pentru ca intre aceste doua categorii exista cerere pentru calitate si cerere pentru cantitate si pret.

Rep.:  Cine sunt mai exact acesti consumatori de arta fotografica?

Ionel Dulghen: In general tinerii care sunt “out of the box” au un simt dezvoltat pentru frumos, arta si stil, gata sa experiementeze ceva nou. Oamenii care iubesc  si apreciaza fotografia sunt gata sa investeasca mai mult, constientizand valoarea si suprematia acestor amintiri.

Rep.: Ce includ aceste servicii foto ?

Ionel Dulghen: O experienta PREMIUM, calitatea fotografiilor este pe primul loc, o relatie de prietenie intre  ei si fotograful din ziua nuntii si evident sa ramana cu un album foto superb si canvasuri pentru perete.

Rep.: Ce sfaturi ati da viitorilor  miri?

Ionel Dulghen: Atunci cand se vor gandi sa aleaga un fotograf sa tina cont de cel putin 3 aspecte: Calitatea serviciilor si a produselor, felul cum sunt tratati de potentialul fotograf si sa existe o conexiune intre miri si fotograf, comunicare si transparenta

Rep.: Cand se fac rezervarile la fotograf?

Ionel Dulghen: Ca la doctor. Cat mai devreme posibil, pentru a iti asigura un fotograf bun cu experienta care va sti sa puna in valoare cele mai frumoase momente din ziua nuntii.

Rep.: Multumim pentru aceste informatii utile.

Interviu realizat de : Romania Press

Foto: DULGHEN’S Photography

 

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation