Jojo a divorţat in secret pentru producătorul ei de la ProTV?

Vedeta show-ului „Serviciul Român de Comedie”, de la ProTV, a fost fotografiată, de paparazzii revistei „Ciao!”, în timpul unor întâlniri amoroase cu producătorul emisiunii ei, Dan Constantin Alexandrescu. Pe 23 octombrie, imaginile cu Jojo şi amantul, în maşină prin Pădurea Băneasa, au fost publicate, iar rezultatul, potrivit WOWbiz.ro, a fost un divorţ rapid şi secret la notar.

Actriţa nu îşi dorea să divorţeze… „Nu-mi pot imagina asta pentru că ar fi cel mai rău scenariu. Nu vreau să divorţez. Sunt norocoasă pentru că nu voi avea peste ce să trec pentru că am bărbat excepţional şi de aceea sunt aşa de fericită mereu. Sunt fericită pentru că iubesc şi sunt iubită”, declara Jojo în urmă cu ceva timp.

Viaţă dublă încă din 2009?

Nimeni, începând cu însăşi Jojo, PR-ii ProTV şi terminând cu liderul grupului Divertis, Toni Grecu, n-au dorit să comenteze vestea-bombă. Însă relaţia lui Jojo cu Dan nu pare să fie de ieri, de azi… „Sunt fericită că lucrez pentru prima dată cu Alice Dumitrescu şi Dan Alexandrescu, doi producători care îmi sunt apropiaţi de ani de zile şi cu care mi-am dorit foarte mult să colaborez”, declara actriţa în noiembrie 2009, când s-a despărţit de Cătălin Căţoiu, după o relaţie de trei ani. Tot atunci s-a mutat la ProTV şi s-a măritat rapid cu Ionuţ Grama, angajat într-o bancă.

Infidelă de „carieră”

În anul 2000, Jojo s-a iubit câteva luni cu Liviu Vârciu. S-au despărţit după ce ea l-a înşelat. A urmat o relaţie cu Sorin Mitrea de la trupa RO-Mania şi o despărţire fără scandal în 2001. În 2002 s-a cuplat cu VJ-ul Liviu Stanciu. Şi de el s-a despărţit după un an şi ceva. În 2003 au urmat câteva luni cu DJ-ul Vali Bărbulescu. S-au despărţit acuzându-se reciproc de gelozie şi posesivitate. Între 2004 şi 2006, Jojo a stat alături de Alexandru, fratele Monicăi Anghel. Apoi s-a combinat pentru trei ani cu Cătălin Căţoiu (VH2), alias „Ţeavă”, cu 20 de ani mai în vârstă. S-au despărţit pentru că blonda voia familie, iar el avea alte proiecte.

Sursa: Ring

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation