Lipoliza– o metoda buna de a scapa de micile depozite localizate de grasime

Pierderea in greutate este probabil cel mai comun obiectiv în materie de sănătate și de fitness, dar mulți oameni se lupta in realitate să piardă defapt din grăsimea corporala.

O mare parte din greutatea pierduta este de multe ori apa sau chiar din masa musculara, astfel incat organismul va încerca să-l câștige înapoi cât mai curând posibil .

Inainte de a trece la problema aparitiei celulor de grasime in exces , este important să reținem că persoanele ce urmeaza o alimentatie sanatoasa si programe de exercitii fizice pot experimenta  de asemenea fluctuatii de greutate .

Mulți oameni au un stil de viață sănătos și fac sport în mod regulat, dar au grăsime moale în zone imposibil de lucrat, de exemplu: zona gâtului sub bărbie, obrajii, genunchii, etc.

Un tratament de sculptare a corpului sau mai bine spus conturare, este lipoliza – o terapie de injectare minim invaziva ce reduce depozitele de grasime localizate subcutanat. Acest tratament este delicat, practic fără durere, cu riscuri reduse şi nu durează mult. Nu sunt necesare pregătiri complicate înainte sau după procedură, nici capacitatea de a merge la lucru sau în societate nu este afectată; excepţie poate face insa tratamentul facial.

De asemenea, lipoliza injectabilă este o metodă ideală de tratament după liposucţie, pentru a elimina orice grăsime rămasă, precum şi pentru a netezi eventualele umflături sau depresiuni restatante şi pentru a întinde pielea înconjurătoare. Rezultate bune se pot obţine şi în tratarea celulitei, dacă se aplică tehnica corectă de injectare, deoarece pe măsură ce celulele de grăsime se dizolvă, pielea are timp să se contracte elastic, suprafaţa devenind netedă şi omogenă.

Deoarece sunt puţine fibre nervoase în ţesutul subcutanat, un lucru de stiut ar fi ca injecţiile nu sunt dureroase. Imediat după tratament, apare o uşoară umflare a zonei tratate şi sensibilitate la atingere, precum şi înroşirea şi/sau mâncărimea acestei zone, simptome ce pot continua până la 2-4 zile. Prin urmare, nu prezintă riscuri în cazul în care starea de sănătate a pacientului şi orice limitări ce decurg din aceasta au fost clarificate în prealabil si dacă sunteţi tratat de un medic care a beneficiat de pregătirea NETWORK Lipolysis pentru lipoliza prin injecţii.

Mai multe informatii despre acest tratament gasiti pe site-ul Dl.dr. Ion Zegrea: www.elysium.ro

Dr. Ion Zegrea

Medic Specialist de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation