Mama lui Ponta, despre audierea la DNA: “Am simtit jena!”

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a povestit episodul in care s-a intalnit cu jurnalistii, in momentul in care a fost audiata la DNA Ploiesti, in dosarul in care ginerele ei, Iulian Hertanu, este arestat preventiv.

“Am avut teama de a ma intalni cu presa. Cand am intrat in curte (la DNA – n.red.), mi-am adus aminte de cand eram pionier, stateau aliniati si am avut un gest de deschidere a mainilor…pana cand am ajuns aproape de ei si am avut impresia ca sar pe mine”, a declarat mama prim-ministrului, intr-o emisiune la Antena 3.

Aceasta a vorbit si despre cele 40 de minute in care a trebuit sa astepte pe holul institutiei, fiind filmata continuu de camerele televiziunilor.

“Sigur ca am simtit jena de a fi privita 40 de minute, cu aparatele lipite de geam sa ma filmeze. Sa ai rabdare sa filmezi un om care nu facea nimic, statea pe banca… Mi-ar fi placut sa nu fiu tinuta in geam”, a mentionat ea.

Totusi, Cornelia Naum a spus ca asteptarea de 40 de minute de la DNA Ploiesti nu a fost din vina procurorilor, ci a fost cauzata de faptul ca avocatul care a insotit-o pe mama premierului nu avea un document necesar pentru audiere.

Cornelia Naum a precizat ca, in calitate de martor, nu avea voie sa fie audiata cu avocat, asa ca avocatul a trebuit sa ia o delegatie de la firma de la Bucuresti, care sa ateste ca de fapt il reprezinta pe ginerele sau, care are dreptul sa afle ce declara un martor in dosar.

Sursa: Ziare.com

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation