Mesajul lui Ponta, în şedinţa cu uşile închise de la USD: “Dacă nu câştigăm prezidenţialele, scapă cine poate!”

USD îşi face planurile fără liberali. Victor Ponta a transmis, astăzi, la întâlnirea cu liderii PSD, PC şi UNPR, un mesaj tranşant: dacă USD nu câştigă prezidenţialele, riscă opoziţia.

La aniversarea a patru ani în fruntea PSD, Victor Ponta a chemat la un hotel din Capitală toţi liderii din teritoriu ai partidului, dar şi partenerii de alianţă de la PC şi UNPR pentru a le transmite câteva mesaje clare în privinţa prezidenţialelor. Reuniunea a avut loc cu doar câteva zile înainte ca ruperea USL să fie oficializată, ceea ce va obliga USD să anunţe un candidat propriu la prezidenţiale.

Ponta a ţinut să-şi şi-a mobilizeze colegii de alianţă, avertizându-i că “dacă USD nu câştigă alegerile prezidenţiale, scapă cine poate. Se va repeta situaţia din 2005 şi 2010”.

Preşedintele PSD a vorbit de nevoia de unitate a partidului şi le-a prezentat colegilor mai multe filmuleţe despre cum a evoluat PSD între 2010, anul în care a preluat conducerea partidului şi 2014. El adăugat că USD va avea un candidat propriu la prezidenţiale, dacă USL se rupe, acesta fiind politicianul care stă cel mai bine în sondaje.

Sursa: Gândul.info

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation