Ministrul care vine cu elicopterul la serviciu!

Ministrul care vine cu elicopterul la serviciu!

Ministerul Transporturilor este deja o „cauza pierduta”, pentru ca „viesparul” de aici se pare ca nu ar putea fi oprit nici macar daca s-ar muta in acelasi sediu cu DNA si fiecarui sef din institutie i s-ar planta un procuror in spate. Iar ultimele numiri arata ca, departe de a se incerca temperarea „veseliei” de aici, „paranghelia” se va relua din momentul in care a fost zburat din functie Dragos Titea, pentru ca ar fi dat o fuga la mare sa se bronzeze, alaturi de fiul sau si sefa de cabinet, cu elicopterul Scolii Superioare de Aviatie, aflata in directa sa subordine.

La inceputul lui august 2015, pe cand soferii care se praseau in coloanele de pe Autostrada Soarelui blestemau printre dinti Ministerul Transporturilor, secretarul de stat de acolo a gasit o solutie ceva mai pragmatica de a da o fuga la mare. Asa ca, sub pretextul unei intalniri la Constanta cu membrii unei delegatii din Bulgaria, a ocolit agomeratia la bordul unui elicopter al Scolii Superioare de Aviatie. Elicopter in care, pe langa echipaj, s-au mai suit si sefa de cabinet a secretarului de stat Dragos Titea, dar si fiul acestuia.

Iar cele doua persoane atat de apropiate de demnitar au fost trecuti in acte drept „piloti care executa un zbor de instructaj”. In urma scandalului monstru declansat, desi Titea este un pesedist veteran, premierul Ponta a fost obligat sa-l dea afara din fruntea ministerului, gasindu-i insa un alt loc caldut, de director juridic al Regiei Autonome „Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian” – ROMATSA.

De unde acum a fost recuperat de premierul Sorin Grindeanu, care tocmai ce l-a numit, din nou, secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Asa ca poate incepe distractia din nou, ca doar de aia au ajuns unii la Putere si nici nu ne-ar mira ca, de data asta, noul ministru secretar de stat sa vina cu elicoopterul si la serviciu, sa evite aglomeratia din zona.

Si aceasta nu este singura numire suspecta de la varful Ministerului Transporturilor, mai multi profesionisti recunoscuti refuzand categoric sa intre in „echipa lui Badalau”, convinsi fiind ca, la ce „specimene” au ajuns pe cele mai inalte functii de conducere, viitorul este sumbru. Si ministerul poate asigura din nou „materia prima” pentru DNA…

Sursa: National

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation