Mireasa a fost surprinsă făcându-i sex oral mirelui

Mireasa a fost surprinsă făcându-i sex oral mirelui

Vrei să ai fotografii de nuntă distincte de cele clișeice care se realizează de regulă la aceste evenimente? Încearcă să fii surprins sau surprinsă în ipostaze intime alături de persoana alături de care îți vei petrece tot restul vieții.

Mathew și Carly Lunn, un cuplu britanic, proaspăt căsătoriți, s-au gândit să-și unească destinele în Grecia, pe Insula Rodos, într-o locație cu peisaje fantastice care-ți taie respirația. Cu atât mai șocant este când pe superba plajă îi observi pe miri în mijlocul unui act sexual oral.

Imaginea cu bărbatul stând în picioare, cu pantalonii și chiloții în vine, iar femeia, stând în genunchi, cu fața chiar spre zona intimă a soțului, nu te poate duce cu gândul decât la o partidă de sex oral. Nu mai trebuie menționat că fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare, dar, în mod surprinzător, ideea lor a fost luată ca exemplu și a fost pusă în aplicare și de alte cupluri, relatează Daily Star.

Autoritățile locale n-au văzut însă partea amuzantă a acestor imagini, așa că, la îndemnul episcopului din cadrul bisericii unde a fost oficializată căsătoria, au fost interzise nunțile pe plaja de pe această insulă. Vestea a fost însă o dezamăgire cumplită pentru alte cupluri care își programaseră deja nunta în Rodos.

Sursa: Click

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation