Mită uriașă pentru un președinte străin

Mită uriașă pentru un președinte străin

Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza zilei, dezvăluirile făcute un înalt ofițer din servicii, în prezent patronul unei companii de securitate, despre o mită uriașă care a plecat din România spre președintele Republicii Centrafricane, Michel Djotodia.

Bianca Nae a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre dezvăluirile făcute de Gheorghe Rizea, fost şef al Secţiei Contraterorism SPP, despre șpăgi și contracte de peste 50 de milioane de dolari.

Colonelul Gheorghe Rizea a făcut mai multe denunțuri la Parchetul General și la DNA în care a reclamat că mai mulți afaceriști cunoscuți în România l-au escrocat, folosindu-se de expertiza lui, fără să îl plătească. Printre aceste nume se numără și cel al unui consilier prezidențial al lui Traian Băsescu.

Potrivit unui interviu acordat Antena 3, Gheorghe Rizea a povestit că afacerea de peste 50 de milioane de dolari a pornit de la un telefon primit din partea lui Stelian Nistor, care i-a cerut expertiza pentru securizarea unui aeroport din Tanzania.

Sursa: Jurnalul National

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation