Nicolae Manolescu a fost în Noua Zeelandă fără aparat foto?

Maestrul Manolescu s-a întors din Noua Zeelandă, și-a scris notele de călătorie pe blogul Adevărul și, în era camerelor digitale din buzunarul oricărui țânc, și-a ilustrat voiajul cu imagini de la agenții specializate.

Mădălina-Georgiana Panciuc

Îți place Corectura.ro?

Asigură-te că totul este bine: la Corectura.ro, pe lângă texte care să nu te facă de râs, asigurăm vieți, case, mașini, călătorii.

Încheie chiar acum o poliță, expediind un mesaj la adresa de e-mail asigurari@corectura.ro.

În urma deciziei tale, o parte din bani va contribui la dezvoltarea proiectelor Corectura.ro, iar tu vei beneficia de cea mai bună ofertă de pe piață!

RomâniaNonStop.ro este unul dintre aceste proiecte aflate la start: un catalog on-line cu toți oamenii hotărâți din țara noastră. Oameni mereu gata să-ți sară în ajutor, atunci când tu ai cea mai mare nevoie de ei. Tu cunoști asemenea oameni? Scrie-ne datele lor de contact și lasă-ne să-i facem cunoscuți, fiindcă merită! Farmaciști, dentiști, instalatori, mecanici, electricieni, taximetriști, lăutari pasionați de meseria lor, toți au locul rezervat la RomâniaNonStop.ro.

Pro-memoria.net este un alt proiect drag nouă. Oferă-le urmașilor tăi șansa de a-și cunoaște înaintașii! Scrie povestea vieții lor, așa cum a fost, pentru posteritate!

V-am prezentat doar două dintre planurile noastre. Multe sunt în plină desfășurare. Multe altele vor veni de la voi:

Căutăm directori pentru toate județele. Oameni responsabili, comunicativi, creativi, care să nu-și încheie săptămâna vinerea, la ora 14.00.

Primim CV-urile la asigurari@corectura.ro sau contact@corectura.ro și la http://www.facebook.com/corectura

 

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation