Oare acum se potoleste Traian Basescu?

Oare acum se potoleste Traian Basescu?

In ultima vreme, Traian Basescu pozeaza intr-un veritabil Sfantu Gheorghe care, cu sabia democratiei in mana, lupta sa salveze Romania, taind unul cate unul capatele „balaurului” reprezentat de „sistemul ticalosit”. Numai ca, asemenea lui Don Quijote, fostul presedinte pare sa se lupte mai mult de unul singur, dusmanii mai mult sau mai putini imaginari neobosindu-se sa-l bage in seama.

Pana acum cel putin. Pentru ca, desi nu a fost atins inca nici macar cu o „floare”, Basescu a resimtit din plin, acolo unde il durea mai tare, cele doua unde de soc reprezentate de trimiterea dupa gratii a fratelui Mircea si, mai ales, a loialei colaboratoare, dupa cum chiar el o numeste, Elena Udrea. Iar faptul ca „blonda de la Cotroceni” a beneficiat de paza si protectie timp de doi ani de zile dupa ce nu mai era ministru ii poate aduce pe cap un nou dosar, tocmai acum, cand ii e lumea mai draga, de-si scrie pe spate „fericire”cu marker-ul, aidoma pustoaicelor indragostite. Insa o alta vulnerabilitate nebanuita a fostului sef al statului pare sa fie casatoria fiicei sale Elena cu Bogdan „Syda” Ionescu, astfel ca miliardarul Gheorghe Bebe Ionescu se poate dovedi un „cuscru de cosmar” pentru Basescu.

Mai ales ca prietenia cuscrului Bebe cu Raul Doicescu, nimeni altul decat nasul de cununie al celor doi tineri si patronul imperiului „Bog’Art” nu face decat sa toarne gaz pe focul structurilor care au intrat in posesia unor informatii pur si simplu incendiare.

Doi dintr-o lovitura

Revenind  la Raul Doicescu, un alt membru al influentului „grup de la Monaco”, nu trebuie uitat ca acestuia i-a mai suierat glontul anchetei o data pe la ureche. Asta dupa ce fostul primar Adriean Videanu ar fi acordat fara licitatie contractul de construire al stadionului „Arena Nationala” unui consortiu din care facea parte si firma bunului sau prieten si partener de table, Raul Doicescu. Cel care are mult mai multi prieteni influenti din anturajul imediat al lui Basescu. Asa ca, doar intr-un singur dosar care vizeaza atribuirea  contractului de constructie al unui sediu strategic, anchetatorii ar putea impusca cel putini doi „iepuri” de-ai lui Basescu dintr-o lovitura, zguduind deopotriva atat mediul de afaceri, dar si partea de sistem ramasa inca loiala fostului presedinte. Prietenii stiu de ce! De asemenea, chiar daca la un moment dat parea sa fi respirat usurat, Raul Doicescu stie foarte bine ca afacerea „Mosia Ghica” nu poate fi ingropata chiar pentru vecie.

Sursa: National

2 3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation