Poliţist din Olt, injunghiat de o subalternă insarcinata

Un poliţist în oraşul Balş, judeţul Olt, a fost înjunghiat, miercuri seara, de o poliţistă, fostă subalternă a sa, în faţa locuinţei lui din comuna Morunglav, atât bărbatul, cât şi femeia, care este însărcinată, fiind internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Slatina.

Incidentul a avut loc în autoturismul femeii, parcat în faţa porţii poliţistului. Comisarul Gheorghe Barbu, şef al secţiei de Poliţie Rurală Balş, ar fi fost sunat de fosta sa subalternă, în vârstă de 27 de ani, pentru a ieşi din casă şi a discuta. Conform primelor informaţii, femeia, însărcinată în luna a cincea, ar fi venit la domiciliul fostului ei şef pentru a-i cere să pună capăt ameninţărilor acestuia. Femeia îl acuză pe bărbat că ar fi violat-o în trecut de mai multe ori. Poliţista ar fi depus şi o plângere împotriva fostului şef la DIICOT Craiova în urmă cu doar câteva zile şi, în urmă cu câteva luni, a cerut transferul de la postul de poliţie unde lucra, aflat în subordinea comisarului Barbu, la un alt post.

Miercuri seară, tânăra l-a invitat în autoturismul ei pe ofiţer, sub pretextul că vrea să-i transmită un mesaj confidenţial, şi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdominală. La rândul său, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în stomac, în încercarea de a se apăra.

Atât ofiţerul, cât şi fosta sa subalternă sunt internaţi la Spitalul Judeţean din Slatina, femiea pentru control de specialitate, având în vedere că este însărcinată în cinci luni, iar ofiţerul pentru îngrijiri medicale în urma rănilor produse de cuţit.

Cazul va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. De asemenea, Consiliul de Disciplină al IPJ Olt va face o anchetă în acest caz.

Sursa: Realitatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation