PRO sau CONTRA? O zi fără celulită! PRO

Vara cea mult aşteptată îmi bătea la uşa, însă odată cu ea şi grija mea cea mai mare: ce fac cu celulita? Nu pot s-o las închisă-n casă. Va merge cu mine peste tot şi mă va da de gol că toată iarna am mâncat ce am vrut, ca-n fiecare an dealtfel.
Ador să port pantaloni scurţi însă nu mi place să văd nici la mine nici la alte femei odioasa şi inestetica celulită tronând pe picioare. Mi se pare că anulează tot : hainele de firma nu mai contează ,nici machiajul perfect,nici părul proaspăt coafat! Nimic nu se mai vede când iese la iveală celulita și nu mai zic că va trebui să merg la mare. Jenant să defilez în costum de baie! Ca orice muritoare de rând am început să caut online remedii pentru a scapa rapid de marea nefericire.

Recunosc că sunt neîncrezătoare când vine vorba de tratamente minune dar chiar şi aşa le-am cam testat pe toate. De la cremele cele mai scumpe, crema cu ardei iute care mi-a torturat picioarele la propriu,până la împachetările cu cafea şi alge marine.

Toate le-am făcut cu bunăvoinţă şi cu speranţa că voi avea rezultatul mult dorit dar n-a fost chip să mă părăsească tovarăşa mea! Mi-a rămas fidelă încurcându-mă de câte ori doream să ies din casă. Minute-n şir stăteam în faţa oglinzii aruncând haine în dreapta şi-n stânga,căutând ceva care să-mi mascheze defectul.

Până intr-o zi când o prietenă mi-a spus că ea apelează la o crema minune dar care are efect doar o zi. Evident că n-am crezut însă nu mai aveam nimic de pierdut şi am testat produsul organic. Prietena aflată în America mi-a trimis odată cu crema anticelulitică şi alte “minuni” cu efect imediat despre care vă voi povesti însă altă dată.

Spre surprinderea mea după ce am văzut online de zeci de ori filmuleţul de prezentare al cremei mi-am aplicat şi eu doar pe un picior şi minunea s-a întâmplat ! Piciorul proapspat cremuit parcă nu mi aparţinea. Mă priveam în oglindă şi nu mi venea să cred.

Bucuroasă maxim şi parcă dorind o confirmare a descoperirii mele îmi întreb o altă prietenă dacă observă vreo diferenţa între cele două picioare impingandu-i sub nas piciorul fără celulita. După câteva minute de nedumerire cu vocea sigură ea spune: un picior e mai subţire şi unul mai gros.

Zic: nuuuu, mai încearcă! Altceva trebuie să observi! Priveşte îndelung şi intreabă : dreptul e mai bronzat ? Mă enervez şi merg la oglindă. Piciorul cremuit nu mai avea pic de celulita,era o diferenţa uriaşă între cele două picioare ! Întreb din nou mai hotărâtă ca niciodată să primesc răspunsul dorit ! Iritată de insistenţă mea , a treia oară îmi spune : un picior are celulita şi unul nu are dar nu am vrut să te supăr!
Eram în al nouălea cer ! Reuşisem să scap de celulita fie chiar şi pentru o singură zi ! Dupa ce ne-am cremuit si răscremuit ,studiat si parastudiat, ne-am bucurat impreuna defilând in costume de baie prin toata casa mai ceva ca niste modele Victoria Secret !

Am sunat zeci de prietene să le dăm frumoasa veste iar acum vă voi dezvălui si vouă asemeni unei prietene, toate experienţele legate de înfrumuseţare şi nu numai pe care le-am trăit de-alungul timpului .
Despre Adonia LegTone Serum … căci pe ea am laudat-o astazi, găsiţi detalii aici :
https://www.adonialegtone.com

Mădălina Radu

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation