“Romania Press” contesta oficial la BEC tupeul securist al lui Gigi Netoiu de a candida ca deputat la Craiova!

Update ora 14.00: In urma materialului publicat de noi, inginerul Mihai Cilibiu, Presedintele PPDD Dolj, ne-a declarat, in exclusivitate urmatoarele: ” In ultimele zile am fost sunat de sute de oameni si simpatizanti ai PPDD, care si-au exprimat indignarea fata de aceasta candidatura a lui Netoiu la deputatie, avandu-se in vedere raul pe care l-a facut echipei Universitatea Craiova si nu numai.

Personal, consider ca este o decizie politica a conducerii centrale a PPDD, iar daca oamenii din conducerea PPDD Dolj vor vota sa nu il validam pe Gigi Nețoiu, ca si candidat la Colegiul Nr.1 Craiova, eu unul voi tine cont de votul si opinia lor”.

Tupeul securisto-comunist al asa-zisului om de afaceri Gigi Netoiu, de a candida pentru un loc de deputat din partea partidului lui Dan Diaconescu, este fara margini.

Gigi Netoiu, cel care a decimat Universitatea Craiova in urma cu cativa ani, cand a transferat peste jumatate din echipa la Dinamo,  a facut scoala de ofiteri de Securitate in perioada 1982-1985, dupa care a lucrat la Serviciul de Informatii si la Directia a V-a, celebrul “doi si un sfert”.

In sedinta de ieri seara de la OTV, unde isi are sediul central si PPDD, majoritatea conducerii filialei Dolj a PPDD s-a opus validarii candidaturii lui Netoiu, insa Dan Diaconescu, uitand ca si el este oltean si fan al Universitatii Craiova, a avut drept de veto si a fortat impunerea cu de-a sila a acestei jigodii pe lista de candidati la Colegiul Nr.1, in echipa cu fostul primar Antonie Solomon, cel care va candida si el pentru un loc de senator in acelasi colegiu craiovean.

Pentru a impiedeca ascensiunea acestui turnator cu acte in Parlamentul Romaniei si a scapa de rusine Craiova si pe toti iubitorii Craiovei Maxima, Agentia de Presa “Romania Press” va depune o cerere oficiala la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor fostei Securitati, prin care va cere dovedirea calitatii de informator si turnator a lui Gigi Netoiu la fosta Securitate a lui Nicolae Ceausescu.

Mai mult decat atat, “Romania Press”va contesta la Biroul Electoral Central candidatura lui Gigi Netoiu la alegerile din Colegiul Nr.1 Craiova.

Mai multi membri din filiala Dolj ai PPDD ne vor sprijini in acest sens, nefiind nici ei de acord cu aceasta candidatura impusa de Dan Diaconescu, fara sprijinul fililalei doljene.

Gigi Netoiu mai este cunoscut si pentru “Dosarul Transferurilor”.

Alaturi de alte sapte persoane a fost acuzat de un prejudiciu de peste 13 milioane de dolari pentru ca ar fi facut blat in cazul a 12 transferuri internationale ale unor fotbalisti romani in perioada 1999-2005.

Sorin Voinea-DELAJIU

Mihai Cilibiu, presedintele PPDD-Dolj, dator moral catre craioveni sa îi dea peste bot lui Nețoiu

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation