Roxana (ex-Trident), bătută şi păruită de Oana Frigescu în parc?

Potrivit unui martor, Roxana Sârbu ar fi fost lovită, înjurată şi trasă de păr de Oana Frigescu, precum şi de sora şi de cumnatul acesteia, ajungând mai întâi la IML, de unde a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. De partea cealaltă, Oana Frigescu a depus o sesizare la Secţia 2 de Poliţie, potrivit căreia “ea şi fetiţa sa ar fi fost scuturate zdravăn de Roxana Sârbu”.

Scandal de proporţii, miercuri seara, în Parcul Herăstrău, sub privirile mai multor trecători, care încercau să se relaxeze după o zi de muncă. Protagoniste au fost ex-prezentatoarea Antenei 1, Oana Frigescu, fosta soţie a lui Andrei Badiu, şi Roxana Sârbu, actuala prietenă a omului de afaceri. Potrivit unui martor, Roxana ar fi fost înjurată ca la uşa cortului, apoi lovită şi trasă de păr de fosta antenistă, precum şi de sora acesteia, Alexandra, şi de cumnatul ei, Andrei Ionescu: “Roxana se plimba cu fetiţa sa şi cu alte două fete mai mari, cu o bicicletă. La un moment dat, fetele au strigat-o pe Maria (n.r.- fetiţa Oanei Frigescu), care se afla pe o bancă.

Roxana s-a ales cu dureri mari de cap

În acel moment, a apărut şi Oana Frigescu şi sora sa, care au înjurat- o şi au jignit-o pe Roxana pe motiv că de ce îşi permite să-i strige fetiţa pe nume. Un pic mai târziu, Roxana a fost smucită de Oana Frigescu şi luată la palme, în timp ce un bărbat îi dădea cu picioarele în spate. Ea a căzut, apoi s-a ridicat fără să riposteze. Cum am văzut-o pe Roxana plină de vânătăi şi de zgârieturi şi cu sânge pe mâini, m-am apropiat să o ajut. Ea a încercat apoi să-şi continue drumul pentru a nu speria copiii”. În urma acestei altercaţii, Roxana a ajuns la IML pentru a-şi scoate certificat medico- legal, şi cum aceasta acuza dureri de cap, a fost trimisă la Urgenţe.

Roxana: «Mai am multe drumuri de făcut la IML»

“Nu comentez mai mult, doar că încă am drumuri de făcut la IML şi Urgenţă pentru a-mi finaliza investigaţiile şi că atât eu, cât şi grupul nostru de mămici suntem oripilate de acest incident şi acum ne explicăm trecutul ei de familie. De restul se vor ocupa avocatul meu, Poliţia şi Procuratura”, ne-a spus Roxana. De partea cealaltă, Oana Frigescu nu a dorit să facă nici un fel de comentariu.

Oana a făcut sesizare la Poliţie

Cea care a sesizat însă imediat Poliţia a fost Oana Frigescu. Fosta prezentatoare a depus o sesizare la Secţia 2, pe motiv că atât ea, cât şi fetiţa ei, Maria, ar fi fost “scuturate” de Roxana Sârbu. În trecut, Oana a făcut nu mai puţin de şapte plângeri penale împotriva fostului său soţ, Andrei Badiu.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation