Rudele celor decedaţi în Muntenegru cer despăgubiri

Rudele celor decedaţi în accidentul din Muntenegru au început demersurile, pentru a obţine despăgubiri de la firma asiguratoare.
Cum nu există însă un termen limită pentru depunerea dosarelor, familiile victimelor vor avea de aşteptat mult şi bine până când ar putea intra în posesia sumelor de bani, chiar dacă firma asiguratoare este dispusă să dea 5 milioane de euro în total ca despăgubire.
Între timp, al doilea şofer al autocarului este în stare gravă la Spitalul Floreasca, iar alte 6 persoane sunt internate pe secţiile clinicii. Şi la spitalul Universitar mai sunt internate 5 victime, dintre care două în stare gravă.
La săptămâni bune de la tragedia din Muntenegru, când 18 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 29 au fost grav rănite, au fost depuse primele solicitări pentru obţinerea de despăgubiri.
Banii ar trebui să-i primească de la firma de asigurări, care este dispusă să dea în total 5 milioane de euro. Cum nu există un termen limită pentru formularea cererilor, sunt şanse slabe ca cei care au întocmit deja actele să primească banii prea curând
Astfel încât, până când nu se depun toate solicitările, nu se fac despăgubiri. Soluţia ar fi o acţiune colectivă.
Dacă negocierile pe cale amiabilă cu firma de asigurări nu se concretizează, familiile celor decedaţi şi răniţii trebuie să ceară daunele în instanţă. (b1.ro)

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation