Salonul oficial al Andreei Marin, plătit de un ONG antidrog

Unul dintre aspectele interesante ale revenirii de sâmbătă seară a Andreei Marin în România a fost faptul că vedeta a folosit salonul oficial al Aeroportului Otopeni, acest lucru fiind permis doar demnitarilor sau unor instituţii speciale. Libertatea a aflat că ONG-ul antidrog CIADO a facilitat închirierea acestui spaţiu.

Jurnaliștii au surprins, sâmbătă seara, mașina în care se afla Andreea Marin la plecarea din aeroport

Deşi nu are statut de demnitar, Andreea a beneficiat de acest privilegiu ajutată de ONG-ul antidrog CIADO, care a vrut astfel să o protejeze pe micuţa Violeta de asaltul jurnaliştilor. Potrivit unor surse de la Aeroportul Otopeni, CIADO a plătit peste 880 de euro închirierea salonului şi 170 de lei pentru microbuzul care a transportat-o pe fosta “Zână” de la scara avionului la uşa salonului.

Contactaţi de reporterii noştri, reprezentanţii CIADO şi-au explicat gestul. “CIADO România confirmă că rezervarea salonului oficial a fost făcută de instituţia noastră. Decizia, luată în Comitetul director, este justificată, ţinând cont că suntem parte a societăţii civile şi am făcut acest pas pentru că era vorba de un minor şi de protejarea acestuia în raport cu dimensiunea mediatică a fenomenului. Este normal să fim alături de Andreea Marin, ambasador UNESCO. Cum Andreea nu este demnitar şi nu ar fi putut închiria salonul, CIADO a făcut acest lucru pentru ea datorită statutului special pe care îl are ca organizaţie”, ne-a spus Gigel Lazăr (foto), reprezentant CIADO.

«Am fost hărţuite!»

Divorţul deja anunţat al soţilor Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr a stârnit, fără nici o îndoială, interesul multor români. Situaţia a degenerat însă zilele trecute, când maşina care a preluat-o pe fosta “Zână” de la aeroport a făcut slalom printre vehiculele jurnaliştilor. Cursa nebună de la aeroport până acasă la soţii Bănică nu a fost lipsită de incidente. Pe de-o parte, jurnaliştii s-au călcat în picioare pentru a o fotografia pe Andreea, iar pe de altă parte, aceasta a reclamat faptul că atât ea, cât şi fetiţa sa de 5 ani s-ar fi simţit hărţuite. “Am părăsit aeroportul într-o maşină privată, dar pe parcursuldrumului către casă am fost hărţuite de paparazzi, care ne-au pus de două ori în situaţia de a fi la un pas de accident (…) neţinând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani înspăimântat de ceea ce i se întâmplă. Nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc şi ne încalcă drepturile, nouă sau familiei, mai ales copiilor noştri”, au scris Andreea şi Ştefan pe pagina lor de pe un site de socializar

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation