Secretele estetice ale Soniei Trifan

Într-o lume perfectă, am fi toti judecati numai dupa frumusetea noastra interioara dar, din pacate, lumea in care traim este superficiala si toti suntem judecati in primul rand dupa aparente, mai exact dupa aspectul fizic.
Pentru Sonia Trifan lucrurile stau destul de simplu, intrucat este una dintre acele vedete mioritice cu un trup de invidiat dar in spatele caruia exista multe sacrificii.

Cu toate acestea, Sonia a simtit nevoia sa isi corecteze o mica imperfectiune faciala si s-a decis sa recurga la o operatie de rinoplastie deschisa.
Nasul este elementul central al fetei si prin urmare are o importanta estetica deosebita, de aceea Sonia a apelat la iscusinta dlui Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Operatia a durat 3 ore si a implicat mai multi pasi operatori: osteotomii laterale pentru ingustarea nasului, reducerea cocoasei, sustinerea aperturii si a proiectiei nazale  cu grefe de cartilaj septal, definirea varfului nasului.

Rezultatul a putut fi evaluat dupa 6 saptamani de la operatie cand pielea s-a mai dezumflat iar nasul a devenit mai suplu si mai frumos.
Sonia este extrem de incantata cu noul aspect si pentru faptul ca s-a recuperat atat de repede si fara de nici o urma.

Mădălina Radu

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation