Şedinţă tensionată la PDL

Liderii PDL se reunesc în prima şedinţă după izbucnirea conflictului Blaga – Udrea Problema va fi discutată şi în şedinţa de astăzi a conducerii centrale a PDL. Vasile Blaga şi Elena Udrea au avut mai multe schimburi de replici, prin mass-media. În plus, Traian Băsescu a intervenit în campania internă, anunţând că o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL.

Unii lideri democrat-liberali au sărit deja să-l apere pe Blaga, după ce Traian Băsescu i-a criticat prestaţia de până acum şi a anunţat că o susţine pe Elena Udrea. Alţii, dimpotrivă, i-au luat partea fostului ministru al Turismului.

De altfel, mai mulţi lideri democrat-liberali s-au întâlnit, duminică seara, la invitaţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, pentru a discuta despre organizarea viitorului congres dar şi despre atacurile recente ale “unor colegi împotriva altora”, a dezvăluit, la Realitatea TV, Cezar Preda. Elena Udrea a lansat în ultimele zile atacuri dure la adresa contracandidatului său la şefia PDL, Vasile Blaga.

Liderii PDL au discutat şi despre atacurile din partea preşedintelui Băsescu. Blaga, le-ar fi spus liderilor organizaţiilor judeţene PD, că partidul nu intră “într-o discuţie” cu şeful statului şi că “singura reacţie fi va eventual de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia internă”, afirmă surse PDL

Sursa: Realitatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation