Sevil(a) lui Liviu…

Sevil(a) lui Liviu…

Multietnicitatea (brr! ce cuvant…) poporului roman isi spuse cuvantul, ha? (“ha” = “nu-i asa”, traducere din limba turca). Acu’ ca e fina (lui Liviu) sau mai aspra lui, Sevil lua mandatul, zic eu… Turco-tataroaica, cu sot sirian, ne va apropia si ea, la randul ei – dupa Nemtia lui Klaus si Francia lui Ciolos – de Orientul Apropiat… Sa fie primit!

Dar nu va agitati, legea aia cruda, aspra… se va contra-vota si Liviu va apasa pana la urma clanta de la biroul PM-ului, in fiecare dimineata! Adica, sa-si puna fundul in fotoliul mult-ravnit…
Oricum, doamna S., o prezenta destul de discreta in trecutul zbuciumat al guvernarilor trecute, a avut la nunta doi martori pe a caror camasa se lafaie eticheta unei firme autohtone “powered by DNA”, Liviu si Nicusor (cum care Nicusor?… ala de pleca in America sa se vindece de fumat, ala de-l tinea de dupa umeri pe Mazarica far-de-frica, constanteni de-ai doamnei, amandoi…).

Acestea fiind consfatuite, nu ne ramane decat sa mai asezam un stegulet pe harta patriei, in dreptul Constantei, de unde a venit si Traian (cum care Traian?… amicul lui Turcescu, ala care desi nu e femeie musulmana, se lauda mai deunazi ca-i acoperit!).

Intre timp, baieti, faceti bine si invatati sa pronuntati numele doamnei S., cu usurinta cu care o face Ponta, mult mai obisnuit decat noi cu baclavalele…

Ne intoarcem dupa publicitate, dar si dupa Craciun! Fericiti!

Sorin Alexandru Șontea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation