Soţia şi fiul i-au dus lui Adrian Năstase lenjerie intimă

Ceasul se apropia de orele prânzului, când la poarta Penitenciarului Rahova au bătut, ieri, Dana Năstase şi fiul ei, Andrei. Cei doi au venit să-l viziteze pe fostul premier care-şi ispăşeşte pedeapsa de doi ani.

Până să ajungă faţă în faţă cu fostul premier, care, săptămâna trecută, a încercat să-şi pună capăt zilelor, împuşcându-se cu un revolver, Dana Năstase şi fiul ei Andrei au fost nevoiţi să treacă de filtrele gardienilor de la intrarea în spaţiul de detenţie. Cele două genţi şi baxul de apă cu care familia Năstase a venit la deputat au fost atent verificate, fiind trecute printr-un scaner cu raze X. Soţia şi fiul parlamentarului nu au avut voie să intre cu telefoanele mobile, acestea fiind lăsate în grija gardienilor. După controlul minuţios, cei doi au fost conduşi la salonul Spitalului Penitenciar Rahova, unde timp de aproape o oră au vorbit cu fostul premier. Surse din rândul angajaţilor de la Rahova susţin că în bagaje erau alimente, haine, lenjerie intimă şi aparate de ras.

La ieşire, doar Andrei Năstase a spus câteva cuvinte jurnaliştilor prezenţi. “Măcar din punct de vedere psihic tata e mai bine”, a precizat fiul deputatului.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation