Topul restaurantelor bucurestene in care sunt filati clientii

Dosarele DNA care au explodat in ultima vreme au socat lumea buna bucuresteana, bulversata de implicarea unor nume grele in anchetele procurorilor anticoruptie. Iar panica vadita care a cuprins „high life” –ul dambovitean este alimentata si de misterul care acopera modul in care ofiterii sub acoperire au reusit sa faca interceptarile care au dus la caderea atator capete.

Mai ales ca, stiindu-se deja vizati, multi dintre cei implicati s-au ferit cat au putut de telefoane, preferand sa vorbeasca in locatii de lux , frecventate de figuri binecunoscute, formand adevarate comunitati inchise.

Insa probele prezentate ulterior in instanta au demonstrat ca principiul conform caruia in aceste restaurante de fite un posibil investigator sub acoperire s-ar deconspira imediat nu sta in picioare.

Iar calitatea tehnica exceptionala a unora dintre inregistrarile ambientale i-a facut pe multi sa tremure, banuind ca au fost interceptati chiar sub nasul lor…

Topul restaurantelor bucurestene „campioane” la interceptari

Dupa cum sustin sursele noastre, locatiile unde ofiterii sub acoperire au reusit efectuarea celor mai multe inregistrari ambientale, inclusiv in barurile sau terasele aferente,  sunt urmatoarele :

  1. Hotel Marriot – Restaurant „Champions”
  2. Hotel Crowne Plaza
  3. Hotel Phoenicia
  4. Restaurant DIESEL
  5. Restaurant Isoletta
  6. Hotel Radisson

Sursa: National

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation