Tot orașul fuge de Cristian Sima, „brokerul escroc”!

Tot orașul fuge de Cristian Sima, „brokerul escroc”!

Cristian Sima este, fara putinta de tagada, exceptia care intareste regula ca, in vremurile astea tulburi, cel mai bine este sa-ti tii gura. Dar nu, prezentandu-se inca drept „brokerul fugar”, de parca l-ar urmari pe bune cineva, desi ospatarii si taximetristii atat de prin Centrul Vechi, dar si din alte locatii de lux s-au obisnuit deja cu prelungitele sale prezente nocturne, Sima continua sa dea „semnale”.

Si, chiar daca o buna bucata de vreme ajunsese sa fie privit ca un adevarat „guru”, politicieni, oameni de afaceri si demnitari ascultandu-i dezvaluirile cu gura cascata, lucrurile par sa se fi schimbat radical de ceva timp.

De cand putinii miliardari care isi mai permit sa iasa pe la „sindrofiile” din zonele de fite i-au repus eticheta de „brokerul tepar”, evitand insa si sa intre in conversatiile cu el, dar sa mai si aprofundeze „combinatiile” pe care acesta le propune pe banda rulanta. Mai ales ca, pe vremurile astea „paranoice”, prea putini dintre „tintele” lui Sima isi pot explica „traseul” acestuia si faptul ca, asa „fugar” cum este, rupe cafenelele din Bucuresti in doua…

De la afaceri la politica

Mai ales ca, dupa cum sustin sursele noastre, la mesele unde se trezesc cu Cristian Sima pe cap, oamenii de afaceri nu primesc doar propuneri de „lovituri financiare”, dar mai ales dizertatii despre dedesubturile politice si despre cum va cadea Guvernul Grindeanu, cum va „pica” nu stiu care ministru si tot asa…

Si cum debitul verbal al brokerului fugar pe care chiar ca nu-l fugareste nomeni este de neoprit, restul comesenilor si-au facut un obicei din a se retrage discret la cate un trabuc atunci cand Sima isi incepe pledoariile, unii sustinand ca nu vor sa fie astfel „intoxicati”.

Insa „concurenta” pe domeniul operatiunilor tip „troll”, suspectate de catre cei din „high-life”-ul dambovitean este una accerba in locatiile de lux din Capitala, unde la mesele cu staif „roiesc” tot felul personaje precum Cristian Sima.

Cel care, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, mai are doar sa imparta in stanga si dreapta carti de vizita pe care sa-si scrie titulatura oficiala de „brokerul fugar”.

Marea intrebare insa ramane daca sistemul chiar are nevoie de „marea spovedanie” a lui Sima sau acesta este pe cont propriu prin oras…

Sursa: National

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation