Udrea şi Bica, împreună după gratii, tot aşa şi la distracţii

Udrea şi Bica, împreună după gratii, tot aşa şi la distracţii

Par suflete pereche, de nedespărţit. Elena Udrea şi Alina Bica au trecut prin momente grele: amândouă au stat după gratii şi au dosare penale pentru prejudicii de milioane de euro. Asta nu le-a împiedicat să se distreze de mama focului.

Gata cu rugăciunile şi cu mâncarea de post! Elena Udrea ne-a spus în fiecare zi din postul Sfintei Marii cum se roagă şi cum meditează la fericire. Toată vara, în fiecare weekend, a fost la Mamaia şi s-a lăsat fotografiată alergând în zori sau admirând apusul de la malul mării.

Cum s-a terminat postul, a “schimbat foaia” şi a fost la petrecere, dar nu singură, ci cu prietena Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Impresara Anamaria Prodan Reghecampf a postat pe Internet fotografii de la petrecerea pe care a dat-o de ziua numelui, la Clubul Bonton din Bucureşti, care îi aparţine lui Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier.

Fetele s-au distrat, au mâncat de la bufetul cu dulciuri şi s-au pozat costumate de petrecere. Elena Udrea poartă coroniţă de prinţesă, asortată la o rochiţă preţioasă, care i-a pus în valoare sânii şi bronzul. Alina Bica este îmbrăcată într-o rochiţă de culoare neagră, cu broderie fină, iar la mână are brăţări sfinţite, semn că şi fosta şefă a mascaţilor are nevoie să fie apărată de energii negative.

Sursa: Click

2  3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation