Vadim Tudor: Dacă Mihăescu mai face mult gălăgie, îl calc în picioare

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a spus că desemnarea lui Dan Zamfirescu drept europarlamentar pe locul rămas vacant în urma alegerii lui Gigi Becali ca deputat PNL este o decizie politică a partidului, fostul senator Eugen Mihăescu nefiind în drept să o conteste. “A stat la Paris cu burta la soare şi acum vine la de-a gata”, a declarat Vadim, la România TV.

Liderul PRM susţine că cererea lui Mihăescu de a fi trimis la Bruxelles ca europarlamentar PRM nu poate acceptată din moment ce graficianul nu a activat în partid timp de trei ani. “Este un scandal artificial creat de acest Matusalem la 76 de ani. A fost dat afară din partid pentru că trei ani a dat bir cu fugiţii. A stat la Paris cu burta la soare şi acum vine la de-a gata”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Acesta susţine că Mihăescu a fost exclus din PRM în octombrie 2012. C.V. Tudor susţine că, înainte de excludere, Mihăescu a trimis o persoană să-i plătească la partid cotizaţia restantă pe trei ani, însă acest lucru nu a dus la evitarea excluderii întrucât statutul PRM impiune plata lunară a cotizaţiei. “Dacă mai face multă gălăgie, o să vadă ce se va întâmpla. Îl calc în picioare”, a afirmat Vadim.

În locul lui Mihăescu va fi trimis la Bruxelles Dan Zamfirescu, fost colonel de Securitate, în detrimentul altor persoane care erau plasate mai sus pe lista cu care PRM s-a prezentat la alegerile europarlamentare din 2009.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation