Valentin Moraru, Presedintele Tineretului PMP, Ialomita: “Cu multa credinta si implicare totala putem fi schimbarea pe care cu totii ne-o dorim!”

Ana Magdin: Valentin Moraru, tu nu esti doar unul dintre cei mai frumosi baieti din politica romaneasca, stiu ca vii cu un bagaj foarte bogat in politica si cu multa experienta de la un alt partid. Ce asteptari ai de la Partidul Miscarea Populara?

Valentin Moraru: In primul rand vreau sa va multumesc pentru aceste cuvinte frumoase, insa ma consider un baiat normal si poate prin dorinta de a schimba lucrurile in bine in aceasta tara si  prin entuziasmul meu se creeaza o imagine placuta.

Asteptarile mele de la Partidul Miscarea Populara sunt aceleasi pe care le-am avut in momentul in care am luat decizia de a ma alatura acestui grup minunat de oameni condusi de doamna Elena Udrea, mai exact, sustinerea si promovarea tinerilor, un nou mod de a face politica in Romania, promovarea valorilor si principiilor de centru- dreapta.

Ana Magdin: De ce ai ales Elena Udrea si nu ai ales, spre exemplu, Iohannis?

Valentin Moraru: Doamna Elena Udrea, este o femeie puternica, cu mult entuziasm si cu o tarie de caracter cum rar vedem la politicienii nostrii. In afara acestor calitati, faptul ca a “crescut” langa cel mai bun om politic care l-a avut aceasta tara, domnul Traian Basescu, si faptul ca incearca sa duca la bun sfarsit proiectul de tara al Presedintelui,  m-au facut sa aleg ELENA UDREA!

Ana Magdin: Ce promisiuni si ce proiecte frumoase aveti pentru tinerii din Romania?

Valentin Moraru: Promisiunile noastre se leaga de faptul ca ne dorim sa creem conditiile necesare ca ei sa nu mai plece in strainatate si de proiectul in care credem cu tarie si pe care vrem sa-l ducem la bun sfarsit, mai exact, ne dorim ca urmatoarele generatii sa aiba parte de un stat corect organizat, sisteme publice de educatie, sanatate, infrastructura si administratie centrate pe nevoile fiecarui roman, si nu in ultimul rand, INDEPENDENTA JUSTITIEI.

Ana Magdin: Cum crezi ca va fi viata in Romania daca Elena Udrea va fi presedintele Romaniei?

Valentin Moraru: Am foarte mare incredere ca usor, usor, lucrurile se vor schimba in bine, dar numai prin seriozitate, perseverenta, si foarte multa munca. Cred ca in acest moment suntem pe un drum bun si echilibrat, dat de Presedintele Traian Basescu si pe care Elena Udrea va incerca din rasputeri sa il mentina, chiar sa il si imbunatateasca.

Ana Magdin: Valentin Moraru, ce crezi ca vor vota oamenii in noiembrie, omul sau partidul si de ce?

Valentin Moraru: Nu stiu ce vor vota, insa va pot spune ce imi doresc sa voteze: candidatul PMP, ELENA UDREA, care este UN OM PENTRU OAMENI! Argumentele dorintei mele sunt cei 10 ani de politica alaturi de cel mai bun om politic, Traian Basescu, miile de proiecte finantate in mandatul de Ministru al Turismului si Dezvoltarii Regionale, proiecte care au creat locuri de munca, au  crescut standardele si nivelul de trai din aceasta tara.

In plus, fara sa judec pe cineva, sunt sigur ca Elena Udrea, datorita principiilor sanatoase pe care le are, nu ar accepta sa fie reprezentata de un om care injura si nu respecta justitia romana.

TREBUIE SA NE GANDIM FOARTE BINE CE VOTAM IN NOIEMBRIE!

Ana Magdin: Daca ai avea o putere sa schimbi ceva in Romania, ce ai sterge, ce ai pastra si ce ai adauga?

Valentin Moraru: Tot ce imi doresc este sa avem legi clare si riguroase pe care sa le respectam cu sfintenie! De aici pleaca totul. Uitati-va unde este Germania si unde suntem noi, desi prin resursele naturale ale tarii, dar si prin resursele intelectuale ale romanilor, puteam fi in locul lor!

Ana Magdin: Care este mesajul PMP pentru romani?

Valentin Moraru: Mesajul este unul cat se poate de simplu: sa aiba incredere in proiectul nostru, sa vina sa se implice alaturi de noi, pentru ca doar impreuna putem fi schimbarea in bine pe care toti o asteptam!

Ana Magdin: Care este rolul tau in PMP?

Valentin Moraru: In prezent, ocup functia de Presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret Ialomita si functia de Secretar General al Organizatiei Locale Amara, dar datorita faptului ca locuiesc mai mult prin Bucuresti, am decis sa ofer  sprijinul meu  tuturor organizatiilor de aici, chiar si organizatiei centrale.

Ana Magdin: Ce proiecte ai in PMP?

Valentin Moraru: Imi doresc foarte mult sa creez o echipa puternica in Ialomita care sa contribuie la dezvoltarea partidului la nivel national. La fel de mult  imi doresc sa promovam si sa aparam principiile care stau la baza acestui partid.

Ana Magdin: Un gand pentru romanii de pretutindeni!

Valentin Moraru: “Nimic fara Dumnezeu”- cu multa credinta, cu principii sanatoase si cu implicare totala putem fi schimbarea pe care cu totii ne-o dorim!!!

Interviu realizat de: Ana Morosanu Magdin

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation