Videanu îl invită pe Ponta la o dezbatere televizată pe subiectul Hidroelectrica

Fostul ministru al Economiei din Guvernul Boc Adriean Videanu a declarat, miercuri, că îl invită pe primul-inistru Victor Ponta la o dezbatere publică pe tema Hidroelectrica pentru a se vedea “cine este hoţ şi minte”.

“Calitatea de şantajist, de hoţ, de mincinos, de mitoman a domnului Ponta nu mai este o noutate pentru nimeni în această ţară. Îl invit pe domnul Ponta în orice studiou doreşte, la orice televiziune ca să arătăm opiniei publuce cine minte, cine este hoţ în ţara asta. Să vină fiecare cu documentele sale ca să închidem acest subiect”, a spus Videanu.

El a adăugat că spune de pe acum că Ponta nu va veni niciodată la o discuţie pentru că “ştie că are de ascuns”.

“Vreau să vă spun de pe acum: un hoţ şi un mincinos ca Ponta nu va veni niciodată la o discuţie cu mine pentru că ştie că are de ascuns Turceniul, Rovinariul. Puteţi căuta în declaraţiile lui de avere şi o să vedeţi de unde are veniturile aferente unei perioade”, a mai spus Videanu.

El a arătat că are un proces pe rol cu Victor Ponta şi că îl va da în continuare în judecată pentru calomnie, dar, până se vor lămuri lucruile în instanţă, îl invită pe acesta la o dezbatere publică.

Videanu a mai spus că este halucinant că raportul Corpului de Control conţine referiri la contracte care nu s-au derulat niciodată, cu Turceni, Rovinari, Craiova.

Sursa: Realitatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation