Violată în mașină, în fața blocului unde a petrecut

O tânără din Periş, Ilfov, a nimerit în capcana unui individ pe care l-a cunoscut pe Facebook şi care a batjocorit-o de mai multe ori. Prima oară, fata a fost siluită într-o maşină parcată în faţa blocului unde petrecuse.

Plictisită, cu pespectiva unei sâmbete care ar fi putut să treacă anost, Ana şi-a făcut simţită prezenţa pe Facebook şi a lăsat impresia că ar fi dornică de o petrecere.

Răspunsul a venit prompt de la un anume Titi (26 de ani), dintr-un sat din Teleorman, care, galant, a invitat- o în oraş, la o agapă. Ba chiar s-a oferit să o ia din poarta casei şi să o aducă la Bucureşti. Încântată, tânăra în vârstă de 30 de ani a acceptat invitaţia fără să realizeze că “prietenul” îi pregăteşte o seară mai… specială.

După petrecerea la care a tot dansat cu noua lui cucerire, Titi a uitat de bunele maniere şi, aşa cum avea Ana să le spună poliţiştilor de la Secţia 3, a tăbărât pe ea. După un prim viol consumat în autoturismul fantelui de Teleroman, parcat chiar în faţa blocului unde petrecuseră, Ana a fost siluită încă o dată o oră mai târziu.

De astă-dată, abuzul s-a consumat pe un câmp din apropierea Perişului, iar autor a fost un amic de-al lui Titi, pe care acesta l-a chemat la distracţie. Cercetările sunt în plină desfăşurare, dar în faţa judiciariştilor de la Secţia 3, băieţii acuzaţi de viol nu recunosc nimic şi spun că au avut acordul fetei din Periş.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation